Onnistuneet ryhmämatkat

Jokainen meistä kuuluu johonkin ryhmään. Olit sitten lähdössä yhdistyksen kulttuurimatkalle, työporukalla opintomatkalle, sukulaisten kanssa häihin tai mikä tahansa ryhmämatkasi tarkoitus onkaan, OK-Matkat on oikea valinta.

Meiltä saat esimerkiksi seuraavat ryhmämatkat:

  • Kulttuuri- ja taidematkat
  • Urheilu- ja harrastematkat
  • Seniorimatkat
  • Kokous- ja palkintomatkat
  • Seminaarimatkat
  • Lukija- ja kuuntelijamatkat
  • Eri ammattiryhmien matkat

Suunnittelusta toteutukseen

Olemme asiantuntijoita niin pienten kuin suurtenkin ryhmien matkakokonaisuuksien järjestämisessä. Palvelumme kattavat kaikki ryhmämatkaan liittyvät järjestelyt: varaukset ja vahvistukset, lennot ja kuljetukset, hotellit, kokoustilat, matkaohjelman, ruokailut ja illalliset… Lisäksi suomenkieliset oppaamme palvelevat asiantuntevasti kaikissa kohteissamme.

Minkälaisen matkan haluatkaan…

Huomioimme jokaisen ryhmän erityistarpeet ja -toiveet ja hoidamme näiden vaatimat järjestelyt. Haluamme toteuttaa asiakkaidemme erikoisimmatkin toiveet ja hoitaa matkajärjestelyt siten, että itse matka on mahdollisimman mukava ja sujuva.

Miksi OK-Matkojen ryhmämatkapalvelut?

OK-Matkojen ryhmäpalveluilla on kokemusta ryhmämatkojen järjestämisestä jo 30 vuoden ajalta. Meillä ryhmämatkasi rakentaa innostunut, osaava ja motivoitunut tiimi, jolla on erittäin vahva matkakohteiden tuntemus. Voit siis huoletta kääntyä puoleemme ryhmämatkaa suunnitellessasi! Voit ostaa meiltä valmiin matkapaketin, jossa kaikki matkanne tarpeet on jo ennalta hoidettu matkaohjelmaa myöten. Halutessasi voimme aloittaa matkan suunnittelun yhdessä alusta alkaen ja ideoida juuri sinun ryhmällesi sopivan, unohtumattoman matkan.

Matkat:

Järjestämme matkan ryhmäsi toiveiden mukaisesti kulkuvälineestä riippumatta. Matkan suunnitteluvaiheessa käymme ryhmän edustajan kanssa läpi sopivimmat aikataulut, toimivimmat jatkoyhteydet sekä kohteeseen perillä oloon jäävän ajan. Valitsemme oikeanlaiset kuljetukset kohteeseen sekä tarvittavat kuljetukset paikan päällä.

Majoitus:

Majoituspaikan valinnalla on merkitystä. Varaamme ryhmälle matkan luonteeseen sopivan hotellin niin sijainniltaan kuin hinta- ja laatutasoltaankin. Kokousryhmien toiveet kokoustiloista ja -palveluista toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanimme kanssa.

Palvelut kohteessa:

Matkaohjelma suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja ryhmän toiveiden mukaan. Huomioimme jokaisen ryhmän erikoistarpeet ja -toiveet ja hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt. Etukäteen varatut kuljetukset, retket ja ruokailut helpottavat ohjelman sujuvuutta ja ryhmä pysyy aikataulussaan. Ohjelmassa on hyvä jättää aikaa myös omatoimiseen matkakohteeseen tutustumiseen ja tietenkin tuliaisostosten tekoon.

Tee ryhmämatkatarjouspyyntö tästä

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

24.11.2021
Toimistomme marras- ja joulukuun aukioloajat
24.09.2021
Vuoden 2022 matkoja avattu myyntiin!
27.08.2021
Ohjeita turvalliseen matkustamiseen Covid 19 -pandemian aikana
05.07.2021
Puhelinnumeromme on muuttunut