PALVELUT LENNOILLA

Lentoyhtiökohtaiset matkatavarasäännöt ja palvelut reittilennon aikana turistiluokassa.

FINNAIR

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg ja ulkomitat (pituus + leveys + korkeus) enintään 158 cm. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 56 x 45 x 25 cm. 

Euroopan lennoilla on tarjolla maksullinen Sky Bistro -valikoima, josta asiakas voi ostaa mieleisensä välipalan.
Maksutta tarjoillaan vettä, mustikkamehua, kahvia ja teetä.

Euroopan lennoilla erityisruokavaliotoiveita ei oteta vastaan.

Lennoilla Pohjois-Amerikkaan tarjotaan lämmin ateria ja ruokailun yhteydessä alkoholittomia juomia, olutta ja viiniä maksutta. Muuna aikana alkoholijuomat ovat maksullisia. Lennoilla on lisäksi myytävänä snack-tuotteita.
Erikoisruokavaliotoiveet pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen lentoa.

Lennoilla Singaporeen ja Koreaan tarjotaan lämmin ateria sekä alkoholittomia juomia, olutta ja viiniä maksutta. Lennoilla on lisäksi myytävänä snack-tuotteita. Erityisruokavaliotoiveet pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen lentoa.

Istumapaikkavaraus on Finnairin Euroopan lennoilla maksullinen lisäpalvelu. Voit ostaa kauttamme tämän lisäpalvelun, jolloin varmistat, että istutte samassa seurueessa olevien kanssa sekä meno- että paluulennoilla vierekkäin (Huom! konetyypin muutos saattaa vaikuttaa jo varattuihin paikkoihin). Ilman lisäpalvelua matkustaville asiakkaille Finnairin järjestelmä jakaa automaattisesti istumapaikat, jolloin vierekkäisiä istumapaikkoja ei voida taata. 

Lähtöselvitys tapahtuu lähtöselvitysautomaateilla terminaalissa 2. Lähtöselvityksen voi tehdä myös etukäteen Finnairin internetsivujen www.finnair.fi kautta aikaisintaan 36 tuntia ennen lentoa (Yhdysvaltojen lennoille aikaisintaan 24 tuntia ennen lentoa).

Jos matkasi alkaa muualta kuin Helsingistä, voit varata kauttamme edullisesti matkaasi sopivat kotimaan lennot. Kysy lisätietoja toimistostamme.

ICELANDAIR

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg ja ulkomitat (pituus + leveys + korkeus) enintään 158 cm. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 10 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55 x 40 x 20 cm.

Icelandairin lennoilla ateriat ja alkoholijuomat ovat maksullisia. Maksutta tarjoillaan vettä, mehua, kahvia ja teetä. Myynnissä on lisäksi monipuolinen välipala- ja juomavalikoima. Erityisruokavaliotoiveita ei oteta vastaan.
Huom! Maksuvälineenä lennolla hyväksytään vain luotto- tai debitkortti sekä maksu Saga bonuspisteillä.

Istumapaikat koneessa määritellään lipunkirjoituksen yhteydessä ja pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat asiakkaat lähekkäin. Istumapaikkatoiveet pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen matkaa, mutta emme voi taata niiden saatavuutta.

Lähtöselvitys tapahtuu palvelutiskeillä terminaalissa 1 aikaisintaan 2 tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvityksen voi tehdä myös etukäteen Icelandairin nettisivujen kautta (englanniksi) aikaisintaan 36 tuntia ennen lähtöä.

TURKISH AIRLINES

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 30 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55x40x23 cm.

Lennoilla tarjotaan maksutta lämmin ateria ruokajuomineen. Terveydellisistä tai uskonnollisista syistä tilattavat erikoisruokavaliotilaukset pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään kuukautta ennen lentoa.

Istumapaikat lennolle jaetaan lentoyhtiön toimesta emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin. Lähtöselvitys pyrkii aina varaamaan samalla varauksella olevat asiakkaat vierekkäin.

Lähtöselvitys tapahtuu palvelutiskeillä 240-271 terminaalissa 2 aikaisintaan kolme ja viimeistään tuntia ennen lennon lähtöä. Lähtöselvityksen voi tehdä myös etukäteen Turkish Airlinesin nettisivujen kautta (enlanniksi) aikaisintaan 24 tuntia ennen lentoa.

LUFTHANSA

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino
on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55x40x23 cm.

Lufthansan Euroopan lennoilla tarjotaan snack-tuote ruokajuomineen. Erikoisruokavaliotoiveita ei oteta vastaan.

Istumapaikat koneessa määritellään lipunkirjoituksen yhteydessä ja pyrimme sijoittamaan samalla varauksella olevat asiakkaat lähekkäin. Istumapaikkatoiveet pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin viimeistään kuukautta ennen matkaa, mutta emme voi taata niiden saatavuutta.

Lähtöselvitys tapahtuu lähtöselvitysautomaatilla terminaalissa 1. Lähtöselvityksen voi tehdä myös etukäteen Lufthansan verkkosivujen kautta (englanniksi) aikaisintaan 23 tuntia ennen lähtöä.

AEGEAN AIRLINES

Aegean Airlinesin lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 56x45x25 cm.

Lennolla tarjotaan aikataulusta riippuen joko aamiainen tai lämmin ateria ruokajuomineen.
Terveydellisistä tai uskonnollisista syistä tilattavat erikoisruokavaliotilaukset pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin
viimeistään 2 viikkoa ennen lentoa.

Istumapaikat lennolle jaetaan lähtöselvityksessä emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin. Lähtöselvitys pyrkii
aina varaamaan samalla varauksella olevat asiakkaat vierekkäin.

Lähtöselvitys tapahtuu palvelutiskeillä terminaalissa 1 aikaisintaan 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.
Lähtöselvityksen voi tehdä myös etukäteen aikaisintaan 48 tuntia ennen lähtöä Aegean Airlinsin nettisivujen kautta (englanniksi)

AIR SERBIA

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55x40x23 cm.

Air Serbian lennoilla kaikki tarjoilut ovat maksullisia.

Istumapaikat lennolle jaetaan lähtöselvityksessä emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin.

Lähtöselvitys tapahtuu palvelutiskeillä 240-271 terminaalissa 2 aikaisintaan 2 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.

BELAVIA

Lennolle saa ottaa mukaan maksutta jokaista yli 2-vuotiasta matkustajaa kohden yhden laukun, jonka paino on enintään 23 kg. Lisäksi käsimatkatavaraa voi olla enintään 8 kg laukussa, jonka enimmäismitat ovat 55x40x20 cm.

Belavian lennoilla kaikki tarjoilut ovat maksullisia.

Istumapaikat lennolle jaetaan lähtöselvityksessä emmekä voi vaikuttaa niiden sijaintiin.

Lähtöselvitys tapahtuu palvelutiskeillä 240-271 terminaalissa 2. Lähtöselvityksen voi tehdä myös etukäteen aikaisintaan 24 tuntia ennen lähtöä Belavian verkkosivujen www.belavia.by kautta. 

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

24.11.2021
Toimistomme marras- ja joulukuun aukioloajat
24.09.2021
Vuoden 2022 matkoja avattu myyntiin!
27.08.2021
Ohjeita turvalliseen matkustamiseen Covid 19 -pandemian aikana
05.07.2021
Puhelinnumeromme on muuttunut